DEBRECÍNSKÉ VEPŘOVÉ KOTLETY.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / SPECIALITY / SPECIALITY VEPŘOVÉ / 




INGREDIENCE: 4 vepřové kotlety, sůl, 1 cibule, 90 g sádla, 40 g slaniny, 100 g uzené klobásy, 80 g rajčat, 1 zelená paprika. POSTUP PŘÍPRAVY: Vepřové kotlety po obvodu a u kostí nařízneme, naklepeme a osolíme. Drobně pokrájenou cibuli zpěníme na sádle, vložíme na ni kotlety a po obou stranách je pomalu dusíme. V jiné nádobě rozpustíme slaninu pokrájenou na kostičky, přidáme klobásu pokrájenou na kolečka, oloupaná a pokrájená rajčata, papriku pokrájenou na nudličky, vše osolíme a přidáme ke kotletám. Zalijeme troškou vody a přikryté pokličkou zvolna dusíme. Příloha: Vařené brambory a sterilovaná zelenina.

DEBRECÍNSKÉ VEPŘOVÉ KOTLETY. DEBRECÍNSKÉ VEPŘOVÉ KOTLETY.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1340 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz